#3 Ulykken der ændrede alt – med Line Malmskov

Livet efter en ulykke

sep 04

For 10 år siden blev det liv, som jeg var igang med at skabe revet op med rode. Tilbage sad en lille af min nye tilværelse, som jeg skulle vende mig til. Pludselig skulle jeg leve et helt anderledes liv med smerter, uforløste drømme og en helt anden tilværelse, end den de fleste går og fantaserer om. I dette afsnit går vi lidt bagom min historie og om hvordan det såede frøene til vidensportalen og podcastserien "Tag Livet Tilbage"

Omkvæd fra Et Hav Af Udstrakte Hænder         af Søren Huss

Fra alle drømme bristet
Uden tro, uden håb
Med et hjerte der skriger: "Jeg kan ikke mer'"
Jeg tror, jeg bliver liggende her
Her uden tro, uden håb
Med et hjerte der skriger: "Jeg kan ikke mer'"
Jeg tror, jeg bliver liggende her
Jeg kan ikke mer'
Jeg tror, jeg bliver liggende her....

Producer: Freia Dam, Musik: ULYD // www.ulyd.dk, Webmaster: Zia Mirzadah, Vært og Executive producer: Line Malmskov

>