Baggrund

Hvorfor Tag Livet Tilbage

I 2009 var Line Malmskov ude for en trafikulykke, der satte en brat stopper for hendes karriere og det liv hun kendte. Gennem 00’erne arbejdede Line som designer og musiker med en professionel karriere inden for det kreative felt. Ulykken skete præcis en uge efter hun havde fejret udgivelsen af sit solo album ”I am Here” og skulle til at turnere landet rundt - men det blev en helt anden rejse, hun kom ud på.

Tæppet blev revet væk under hende og alt hvad hun kendte – ønsker for fremtiden,  kroppen, karrieren, familielivet, privat økonomien og alt andet blev vendt på hovedet. Det blev en rejse uden lige. Det blev især en rejse, hvor Line erfarede, hvor alene man står som patient. Man står over for myndigheder, sundhedspersonale og andre instanser, der pludselig får afgørende indflydelse på ens liv. Relationen til ens familie og venner bliver forandret, fordi man ikke længere kan, det man kunne før, og ofte har brug for hjælp. 

Der var så mange tråde at samle. Så mange løse ender, Line skulle have til at mødes - da hun var allermest i knæ. Afmægtig var en tilstand, hun lærte at kende, og det var under et af sine mange daglige hvil, at frøet til Tag Livet Tilbage blev sået. Hun manglede et sted, hvor hun nemt kunne finde nyttig information, samle alle tråde og spejle sig i andres historier.

Line lever i dag med en varig funktionsnedsættelse, som påvirker hendes liv døgnet rundt - men også med 10 års opsamlet erfaring som patient og studerende i en ny livsretning, en omfattende psykologisk viden om menneskers adfærd, neuro-rehabilitering, og om hvordan man kan tage livet tilbage rent teoretisk og praktisk.

"Jeg har udviklet platformen Tag Livet Tilbage med udgangspunkt i egne erfaringer, grundlæggende teorier og den nyeste forskning, og det er mit ønske, at du kan finde nye veje til den rehabilitering, du går igennem. Det er mit håb, at du med inspiration fra podcasten og siden her, vil få viden og værktøjer til at tage dit liv tilbage og skabe et meningsfyldt liv – selvom det er et andet liv, end du havde forestillet dig" Line Malmskov

Line Malmskov

Podcastvært og executive producer på Tag Livet Tilbage, Cand.mag. i Musikterapi med speciale i neurorehabilitering, Foredragsholder, Musiker.

>