#9 Hvordan kommer du igang med at spise sundt, når overskuddet er lavt – med naturopath Charlotte Lillegaard Petersen

Kost

okt 23

Det kan være en uoverskuelig opgave at leve sundt, hvis sygdom og krise dominerer hverdagen. De nemme og usunde løsninger kan ofte være langt mere tillokkende. Det har naturopath, forfatter og foredragsholder Charlotte Lillegaard Petersen heldigvis en løsning på. Charlotte har selv været ramt af flere hjernerystelser og ved om nogen, hvordan livet kan lave benspænd i hverdagens gøremål. Få hendes nemme tips og tricks til en sund hverdag i dette afsnit af Tag Livet Tilbage.

Charlotte er bl.a. forfatter til bogen ’Superkost til hjernerystelser’ og arbejder i sin klinik især hjernerystelsespatienter, der behandles med sund kost og naturmedicin.

I 1995 fik Charlotte selv en svær hjernerystelse og har således både den professionelle vinkel og den personlige erfaring med i sit arbejde.

’Superkost til hjernerystelser’ findes som trykt bog og som lydbog. Flere patientforeninger giver 20% medlemsrabat og fri fragt i Danmark. Charlotte er desuden forfatter til bogen "Bag om whiplash" sammen med Bodil Møller Christensen. Bogen er en håndbog for whiplashpatienter.

Producer: Freia Dam, Musik: ULYD // www.ulyd.dk, Webmaster: Zia Mirzadah, Vært og Executive producer: Line Malmskov

>